Teknologian tyhjennys: Säilyttävä tekniikka vs. säästävä tekniikka

by Deacon Alexis

Oli aika, jolloin tuntui todelliselta etuoikeudelta omistaa mikä tahansa tekniikka riippumatta siitä, mitä se oli. Tämä oli silloin, kun kannettavat tietokoneet tuntuivat vielä suhteellisen uusilta ja jännittäviltä. Nykyään tekniikka on kuitenkin läsnä kaikkialla: se on ollut olemassa vuosia, ja useimmilla meistä on nyt useita kannettavia tietokoneita, useita puhelimia, tonnia vanhoja pelikonsoleja ja paljon muuta…
Olemme siis saavuttaneet pisteen, jossa laitteistoa on niin kaikkialla ja niin edullinen, että joudumme nyt itse asiassa heittämään ne pois ajoittain. Säilytä liikaa vanhaa tekniikkaa, niin viet paljon tilaa kodissasi, joudut kamppailemaan muuttaessasi kotiin etkä koskaan käytä sitä muutenkaan.
Mutta sitten on joitain esineitä, jotka sinun tulee silti säilyttää olosuhteistasi riippuen. Tässä tarkastelemme tekniikkaa, joka sinun tulee ottaa mukaasi lähtiessäsi, ja tekniikkaa, joka sinun tulisi jättää taakse tai myydä.

Vanhat kannettavat tietokoneet ja tietokoneet

Useimmilla meistä on muutamia vanhoja läppäreitä/tietokoneita, joita emme koskaan käytä. Yleensä ajattelemme, että pääsemme niihin käsiksi jossain tulevaisuudessa: ehkä lomallemme tai kun tarvitsemme vanhoja tiedostoja. Näin ollen pidämme ne piilossa, mutta emme koskaan kaive niitä esiin käytettäväksi.
Pitäisikö siis pitää näistä kiinni vai heittää ne pois? Yhdeksän kertaa kymmenestä vastaus on heittää ne pois. Mutta se sanoi, että voi olla hyödyllistä, jos sinulla on aina vähintään yksi varatietokone tai kannettava tietokone, jotta voit käyttää sitä, jos päätietokoneellesi tapahtuu jotain. Heitä pois kaikki paitsi yhtä tai harkitse sijoittamista johonkin halvaan ja kannettavaan, kuten Chrome-kirjaan, sen sijaan, että ripustaisit paljon vanhaa tekniikkaa.

Vanhat tabletit

Toisaalta vanhat tabletit ovat paljon kannettavampia ja paljon monipuolisempia. Niitä voidaan käyttää monella tapaa muistiinpanolaitteina herätyskelloina ja uutisten lukemiseen aamulla. Tabletille on todella työpaikka kodin jokaisessa huoneessa, joten pidä kiinni näistä!

Puhelimet

Sama pätee vanhoihin puhelimiin: tuntuu piittaamattomalta luopua niistä siltä varalta, että joudumme koskaan tarvitsemaan niitä, mutta todellisuudessa Nokia 3210:tä on hyvin epätodennäköistä. Siksi sinun pitäisi todennäköisesti heittää pois kaikki vanhat puhelimet. tai myydä niitä verkossa (koska ne yleensä säilyttävät arvonsa paremmin kuin vanhat tietokoneet). Yksi varoitus kuitenkin on: jos vanha puhelimesi on täynnä vanhoja viestejä lapsuudestasi tai ehkä parisuhteen alkuvaiheista, sillä voi olla tunnearvoa. Harkitse näiden vanhojen kiinnitystä vanhojen aikojen vuoksi, varsinkin jos ne ovat vain pieniä, jolloin ne eivät tee liikaa työtä kotisi muuttopalveluille.

Pelikonsolit

Vanhat pelikonsolit voivat olla hieman suuria ja hankalia, mutta jos olet tietokonepelien ystävä, sinun kannattaa pitää niistä kiinni. Jotkin niistä voivat olla rahan arvoisia, mutta ne voivat myös antaa sinulle upean nostalgiaa ja klassista pelattavuutta. Nykyaikaisissa peleissä voi olla parempi grafiikka ja syvällisempi pelattavuus kuin Pong- tai Sonic the Hedgehog -peleissä, mutta ne ovat myös menettäneet osan viehätysvoimastaan ​​matkan varrella.
Tässä on kuitenkin jälleen varoitus: jos pystyt emuloimaan pelikonsoliasi tietokoneellasi tai puhelimellasi (laillisesti) tai jos pystyt lataamaan suurimman osan peleistä, joita halusit pelata, sinun ei todennäköisesti tarvitse jäädä. näihin kömpelöihin koneisiin. Pidä Saturnus, harkitse SNES:n heittämistä pois.

Medialaitteet

CD-soittimilla, vanhoilla televisioilla ja muilla mediantoistolaitteilla on ollut suurelta osin päivänsä. Nykyään kulutamme mediaa lataamalla tiedostoja, eikä näillä vanhoilla tiloilla ole enää paikkaa. Älä paina itseäsi sellaisella, jonka päädyt heittämään ulos vasta kahden vuoden kuluttua: pure luoti ja leikkaa sointu!

You may also like