Onko Microsoft vihdoinkin löytänyt täydellisen ultrakannettavan PC:n?

by Deacon Alexis

Surface Pro 3 on uusin iteraatio Microsoftin Surface-laitteiden lippulaivasarjassa. Tämä laite on suunniteltu esittelemään Microsoftin parhaat puolet ja saamaan ihmiset innostumaan Windowsista ja samalla näyttämään valmistajille tietä laitteistolla, joka on suunniteltu erityisesti heidän alustaansa varten.
Mutta Surface-linja on myös enemmän kuin se: se on Microsoftin kunnianhimoinen projekti, jolla poistetaan kannettavan tietokoneen ja tabletin välinen raja ja luodaan laite, jota voidaan käyttää monella eri tavalla. Surface Prota on pitkään mainostettu ”tablettiksi, joka voi korvata tabletin”, ja tämän uusimman sukupolven Microsoft uskoo, että se on vihdoin ratkennut ongelman.
Jos Redmond tekee tämän, se tarkoittaa, että voimme pian nähdä maailman, joka on vapaa perinteisistä tietokoneista ja tableteista. Maailma, jossa kaikki laskentatehomme on yhdellä, ohuella vempaimella, ja maailma, jossa voimme työskennellä missä tahansa ja ottaa koko työvoimamme liikkeelle.
Mutta onnistuivatko he todella tällä kertaa? Onko Surface Pro 3 todella kaikkien aikojen tuottavin tabletti? Muuttaako se tuottavuuden ilmettä ja toimiston muotoa? Vai onko se uusi ikävä yritys, joka todella tarvitsee osuman?

Suunnittelu muuttuu

Päällisin puolin Surface Pro 3 ratkaisee kaikki Surface Pro 1:n ja Pro 2:n ongelmat. Ensinnäkin sillä on pidempi akun käyttöikä – tällä kertaa jopa 9 tuntia mehua yhdellä latauksella, mikä on melko hyvä. laitteelle, jossa on ultrabook-ominaisuudet. Tämän lisäksi saamme myös tietokoneen, joka on nyt paljon ohuempi kuin edeltäjänsä ja on muodoltaan lähempänä Windows RT -laitetta, mutta säilyttää täyden PC:n tehon.
Tämä on mahdollista osittain siksi, että näyttö on kaksi tuumaa isompi diagonaalisesti, mikä tarjoaa myös enemmän näytön kiinteistöjä paljon tekemiseen ja moniajoihin. Lisää resoluutiota jopa 2K ja tämä on kaunis näyttö katseltavaksi ja työstettäväksi.
Toinen älykäs liike on jalustan säätö, jonka avulla voit työskennellä sen kanssa missä tahansa kulmassa. Tyyppikannen toisen asennon (suojus, joka toimii myös näppäimistönä) lisäksi tämä varmistaa, että voit todella käyttää laitetta sylissä tai pöydällä ruuhkaisessa junassa/lentokoneessa.
Tällä kertaa tekniset tiedot vaihtelevat i3:sta 4 Gt RAM-muistilla aina i7:ään, jossa on 8 Gt. Tämä tekee siitä halvemman laitteen niille, jotka haluavat säästää rahaa, mutta myös varmistaa, että ne, jotka haluavat sähköä, voivat saada sen.

Onko tämä täydellinen kannettava tietokone?

Joten onnistuivatko he tällä kertaa? Onko tämä heidän unelmansa toteutuminen?
No mitä tulee kaikkien aikojen tehokkaimman tablet-tietokoneen luomiseen, vastaus tähän kysymykseen on kyllä. Suuremman näytön ja jalustan säädöt varmistavat samalla, että laitetta on myös käytännöllisempi käyttää liikkeellä ja houkuttelevampi katsoa.
Mutta vielä on kompromisseja. Ensinnäkin tyyppikansi voi tuntua hieman hauraalta kirjoitettaessa. Samaan aikaan vähemmän tehokkaat mallit voivat tuntua hieman hitailta yrittäessään saada virtaa tuolle 2K-näytölle. Digitointikynä on itse asiassa hieman heikompi kuin Surface Pros 1:n ja 2:n mukana tullut kynä, vaikka jotkut ihmiset kaipaavat myös näiden tablettien hieman pienempiä mittoja.
Joten se ei ole täydellinen. Mutta silloin olisi melko epäreilua kenenkään suhteen odottaa sen olevan täydellinen. Sen sijaan tämä osoittaa, kuinka tehokas kannettava tekniikka voi olla, ja onnistuneesti hämärtää tietokoneen ja tabletin väliset rajat. Se helpottaa muuttoa harkitsevien, työskentelyä matkoilla, esityksiä pitäville tai tietokoneiden mukana ottamista messuille. Jos ihmiset hyväksyvät tämän idean, uudet iteraatiot ja kilpailu voivat viedä meidät siihen pisteeseen, että emme ole enää sidottu pöytään ja voimme tehdä todellista työtä samalla, kun potkimme takaisin sohvalle.

You may also like