Kuinka käyttää tekniikkaa/verkkoa seikkailuelämään

by Deacon Alexis

Katsotko koskaan elämääsi ja toivotko, että se olisi täynnä enemmän seikkailua ja vapautta? Kysytkö koskaan, miksi vietät suurimman osan ajasta kirjoittamalla jossain toimistossa, kun haluat vain matkustaa ympäri maailmaa ja nauttia ajasta ystävien kanssa? Tuntuuko koskaan väärältä, että vietämme koko aikamme tietokoneella työskennellessämme vain siksi, että meillä olisi varaa selviytyä työskennelläkseen lisää?
Jos sinusta tuntuu siltä, ​​on hyviä uutisia. Modernin tekniikan ansiosta meidän ei enää tarvitse työskennellä toimistossa loukussa, vaan on mahdollista olla tuottava liikkeellä ja ansaita elantonsa kokonaan verkossa. Tässä tarkastellaan, kuinka voit käyttää modernia tekniikkaa ja Internetiä elääksesi elämää, joka on todella vapaata ja täynnä seikkailuja.

Mikä on digitaalinen nomadi?

Digitaalinen nomadi on eräänlainen elämäntapayrittäjä. Toisin sanoen he ovat tarkoituksella suunnitellut liiketoimintaansa tukeakseen elämää, jota he haluavat johtaa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa elämäntapaa, johon kuuluu matkustaminen, seikkailu ja paljon vapautta.
Otsikon digitaalinen osa viittaa siihen tosiasiaan, että näillä ihmisillä on tapana nauttia siitä vapaudesta työskentelemällä verkossa, mikä antaa heille mahdollisuuden työskennellä missä tahansa. He yhdistävät tämän matkustamiseen mahdollisimman halvalla, mikä varmistaa, että heidän ei tarvitse ansaita niin paljon tätä tehdessään ja että he voivat viettää mahdollisimman paljon aikaa vieraillessaan olevien paikkojen tutkimiseen.

Kuinka löytää työtä verkossa

Jotta voit nauttia tällaisesta elämäntyylistä itse, sinun on ensin löydettävä tapa ansaita rahaa verkossa. Voit tehdä tämän perustamalla blogin tai verkkosivuston ja yrittämällä ansaita rahaa mainonnasta tai luomalla tuotteen, kuten e-kirjan tai sovelluksen, ja ansaitsemalla rahaa suoramyynnillä. Voit jopa tulla verkkomarkkinoijaksi ja ansaita rahaa tytäryhtiömyynnillä.
Vaikka nämä ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, niiden täydellinen viimeistely vie myös aikaa ja asiantuntemusta. Näin ollen nopeampi ja helpompi tapa saada vaatimattomia tuloja on usein tarjota palvelu: se voi olla esimerkiksi sisällön kirjoittaminen verkkosivuille tai verkkosivujen suunnittelu yrityksille. Jos mainostat sivustoissa, kuten oDesk ja eLance, tai verkkovastaavien foorumeilla, kuten Warrior Forums, voit usein huomata, että tällä tavalla on mahdollista saada melko paljon työtä ja että tämä on riittävän vakaa tukemaan sinua matkustaessasi.

Muut käytettävät palvelut ja teknologia

Tämän työn suorittamiseen matkustaessasi tarvitset erittäin kannettavan laitteen, joka tarjoaa pitkän akun käyttöiän. Harkitse Slate-tietokoneen hankkimista, joka on tabletin ja kannettavan tietokoneen hybridi. Nämä ovat usein erittäin kannettavia, mutta tarjoavat silti kaikki toiminnot, joita voit odottaa täydeltä Windows 8 -tietokoneelta.
On myös hyödyllistä hankkia jonkinlainen dongle, jonka avulla voit muodostaa Internet-yhteyden ollessasi liikkeellä. Sinun tulisi myös harkita hyvää mobiilidatasuunnitelmaa ja hankkia ulkoisia akkuja. Hyvä laukku on myös välttämätön!
Palveluiden osalta kannattaa harkita muutto- ja varastointipalvelujen käyttöä, jotta tavarasi pysyvät turvassa liikkuessasi. Voit myös harkita virtuaaliassistentin käyttöä, joka voi auttaa sinua hoitamaan hallinnollisia tehtäviä (kuten vaikkapa asiakkaiden löytämistä!), jotta voit keskittyä enemmän työntekoon ja matkoistasi nauttimiseen. Harkitse lopuksi verkkotyökalujen ja verkkosovellusten käyttöä, jotka voivat auttaa sinua optimoimaan työnkulkusi, jotta voit vapauttaa itsesi järjestelmänvalvojasta ja alkaa todella nauttia vapauden ja seikkailujen elämästä.

You may also like