3 iOS-sovellusta, joita tarvitset kodin kunnostusprojektiin

by Deacon Alexis

Jokainen kodin parannusprojekti tarvitsee tiettyjä työkaluja työn suorittamiseen. Näiden työkalujen ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla vasaraa tai ruuvimeisseliä. iOS-laitteesi voi olla yhtä hyödyllinen kuin mikä tahansa työkalupakin työkalu. Sinun tarvitsee vain osata käyttää sitä. Avuksesi olemme listanneet muutamia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua projektissasi. Heillä on valta tehdä asioista sinulle helpompaa. Joten ilman pitkiä puheita, tässä ne ovat:

Luotettu ystävä

”Friend Trusted” on loistava sovellus, jonka avulla voit löytää ammattilaisia ​​auttamaan sinua kodinparannusprojektissasi. Urakoitsijat, sähköasentajat tai putkimiehet, heidät kaikki löytyy tämän sovelluksen kautta. Sinun tarvitsee vain ladata kuva projektista ja sovellus hoitaa loput. Se tarjoaa sinulle lainauksia useilta luotettavilta ammattilaisilta. Voit sitten valita kenen kanssa haluat työskennellä. Se on yhtä helppoa kuin se. Tämän sovelluksen ammattilaiset on jo vahvistettu, joten voit olla varma heidän pätevyydestään. Jos uskot, että urakoitsijasi veloittaa sinua liikaa, on parasta tarkistaa hinta täältä.

Kodinparannuskalkit

Urakoitsijan työ ei ole helppoa, mutta jos uskot pystyväsi siihen, en ole tielläsi. Itse asiassa teen sinulle paremman ja autan sinua. Käytä ”Home Improvement Calcs” -sovellusta tee-se-itse-kotikunnostusprojekteihisi. Ne vaativat tarkat laskelmat, minkä vuoksi tarvitset laskimen, joka voi tehdä juuri sen. Kaikki projektiisi liittyvät laskelmat voidaan tehdä tällä sovelluksella, joten pidä se lähellä. Siitä tulee hyvä avustaja sinulle, aivan kuten Igor oli tohtori Frankensteinille.

Perheen käsimies

Kun olet tekemässä kodin parannusprojektia, tarvitset ohjausta. Family Handyman -lehti on suunniteltu tätä tarkoitusta varten. Se tarjoaa vinkkejä erilaisiin tee-se-itse-projekteihin, ja ne ovat kaikki hyödyllisiä. Nämä vinkit voivat vähentää työmäärääsi huomattavasti. Ei väliä oletko rakentamassa kaappia tai siivoatko kylpyhuonetta, Family Handyman -sovellus voi auttaa sinua kummassakin tehtävässä. Siinä on jopa ”päivän vinkki” -ominaisuus, joka saattaa olla hyödyllinen. Ymmärrän, että vinkit voivat viedä sinut vain niin pitkälle tee-se-itse-projektissasi, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat täysin hyödyttömiä. Käytä niitä viisaasti ja katso mitä tapahtuu.
Toivottavasti olet ymmärtänyt, kuinka hyödyllisiä yllä mainitut iOS-sovellukset voivat olla. Nyt on sinun päätettävissäsi, käytätkö niitä vai et. Muista vain, että nämä sovellukset eivät vähennä kykyäsi ryhtyä kodin parannusprojektiin, ne ovat vain auttamassa sinua. Sinun ei tarvitse olla yksi niistä ihmisistä, jotka eivät halua apua koneelta. He ovat niitä, jotka tekevät aina huonoa työtä. Jos haluat seurata heidän jalanjäljänsä, ole vieraanani. Kuka minä olen estääkseni sinua tekemästä suurta virhettä ja hukkaamasta huomattavaa määrää rahaa?

You may also like